aslnelf35 Oğlum 3 ay 20 günlük 2. Ay aşısı sonrası bu kadar zaman sonra sol omuzda lokal şişlik kızRıklık olan var mı sanırım 1-2 ay sonra lenf bezlerinde şişme oluyormuş tedavi gerektirmeyen normal bi reaksiyonmus ama başına gelen var mı merak ettim birden görünce çok endişelendim sol omzunda beze gibi kızarık bi şişlik oluştu bissy sokmadıgındsn eminim
HE-SEN-COK-BILIYON aslnelf35 o normal aşı zamanla iz yapacak bütün bebeklerde böyle kolumuzdaki aşı izi o aşıdan dolayı. Sıkmayın sakın ellemeyin kendi kendine akar kanar kabuk bağlar tekrar kanar
_YanakReisinAnnesii aslnelf35 tam olarak aşı yerinden mi bahsediyorsunuz? Eğer aşı üzeri ise çok normal, iltihaplı kabuklu şiş bi görüntüsü olması. O bölgeyi banyo da keselemeyin,sıkmayın dokunmayın zamanla kendisi geçip gidiyor. 2. Ay aşısı bu şekilde oluyormuş.
gzplt aslnelf35 Ebemiz uyarmıştı yara bile olabilir korkma elleme zamanla kendi kendine geçer dedi korkmayın olağan bir durum o iz bırakacak o yüzden endişelenmeyin lütfen
lasol_fa aslnelf35 benim oğlum da öyle olmuştu ve baya uzun sürmüştü geçmesi sivilce gibi kocaman iltihaplı oldu sıkmadım ama sinek gelip tam oraya kondu patladı iltihapların hepsi akmıştı😂😂
aslnelf35 _YanakReisinAnnesii evet tam aşı bölgesi ama 1 buçuk ay sonra olması çok endişelendirdi ama sanırım normali buymuş
_YanakReisinAnnesii aslnelf35 bize yapıldıktan sonra ebe,birkaç ay sonra iltihaplı kabuklu bir hâl alacak korkma normal demişti. Dediği gibi de hemen olmadı zamanla şişti patlar gibi oldu sonra da geçti,geçmesi de birkaç ayı buldu.