egebabyss Bebeğim uyurken çok terliyor, oda sıcaklığı 25 derece ama sabaha karşı serin oluyor zıbın ve ince pijamayla yatırdım ama üstünü örtmediği için içim rahat değil. 25 derece için 0.5 tog uygun olur mu yine terler mi?
Sevensevilen egebabyss 0.5 veya iki kat müslin tulum iyi olur . Trendyolda Las vivas Kids marka baharlık tulum kullanıyorum tavsiye ederim. İki kat müslinden
3kedili2bebekli egebabyss 25 derecede tek kat bir şey giydirip yatirsaniz yeterli sabaha karşı da üstüne büyük bir pike atın sadece belinden aşağısına dönse de acamaz oylece uyku tulumu giydirirseniz sıcak gelince uyuyamaz sizi zorlar yine yada terler hasta olur of cidden yazarken yoruldum çok zor bebek giydirmeye karar vermek
egebabyss Sevensevilen 0.5 tog uyku tulumu var yarın akşamda onu giydirip yatırmayı deniyim böyle sırtına mendil koy çıkar bende uyku uyuyamıyorum 😂
egebabyss Misbebekkk İstanbuldayız bi kaç akşamdır da çok sıcak odanın sıcaklığı 25-26 derece arasında bazen 0.5 tog bile kalın gelir mi diye düşünüyorum
m09 Bende 0.5 bakıyorum.kidzee almak istiyorum ama internet sitesinde 2 3 yaş kalmış. Acaba büyük alsam kullaniali olurmu.yani uyku tulumu da büyük olursa işlevini yerine getirmezse die hala bekliyorum tam yaşını.bu arada bebeğim 13 aylik
egebabyss m09 ben lcwden aldım 0.5 tog ve 1.0 tog. Memnun kaldım aslında 0.5 olanı giydirmiştim ama bi kaç akşamdır çok sıcak olmaya başladı terletir mi diye düşündüm ince pijamayla bile terliyor
egebabyss 3kedili2bebekli gerçekten çok zor zaten böyle terleyip soğuyarak hasta oldu malesef şimdi de durmadan mendil değiştiriyorum sırtında, napıcağımı hiç bilemedim
Mammamiaa egebabyss hem pijama hem zıbın hemde 25 derece çok bence. Sadece ünce pijama 0.5tog yeter gibime geldi. Bebekler bize göre daha serin severlermiş. Hoş bu bile kalın kalabilir ama biz anneler kıyamayız bence atletsiz +0.5 tog Yada ya ek atlet 1 tog ( ben öyle yapıyorum genelde ki evim 21 derece genelde kızımda ince pijama sarece ve 1 tog var
egebabyss Mammamiaa şuan sadece zıbın ve ince gömlek pijamalardan var tulum yok ona rağmen terledi, yarın birde atletsiz sadece tulumu deniyim en iyisi
3kedili2bebekli egebabyss odanın ısısını sabit tutmaya çalışmak olmuyor malesef dogalgaz yanmadigi için henüz ama en kolayı sabaha karşı üstünü örtmek geliyor bana