miniklerle1 Kızlar uçakla seyahat etmem lazım ama panik atağım var, yükseklik korkum yok HIZ korkum var uçağın ilk kalkış anı ve iniş anında kalbim sıkışıyor gibi oluyor dayanamıyorum iki kez bindim ancak çok kötü oldum . Ne yapmam lazım hap vs işe yarar mı ??
MESoydan miniklerle1 bende bekliyim bu durum bende de var uçak çok rahat oluyo aslında bende 4 kez bindim ama şimdi hiç binmek istemiyorum sakinleştirici vs haplar oluyormuş doktora gidip danışmak gerek emziren vs alabilir mi bilgim yok yalnız
sonnenchein miniklerle1 benim tanıdığım vardı binmeden alıyordu hap sakin geçiyor diyordu ama doktora danışın tabi ki 🙏🏻
miniklerle1 TulayGeriDon Bir ara danıştım ilaç önerisinde bulundu ama henüz almadım çok da bilgilendirmedi o görüştüğüm doktor. O yüzden hala tedirginim beni anlamadı gibi geliyor kendisi. En azından bu hız korkusunu yaşayan biri varsa daha da rahat edicem bu konuda 🤦🏻♀️
TulayGeriDon miniklerle1 ben araba hızından korkarım. Ama o uçağın ilk kalkış anı ve iniş anından acayip zevk alıyorum 🙈bence keyfini çıkar. İlacın adını hatırlıyor musun ve emziriyor musun gebelik var mi
Fundish TulayGeriDon ay evrt bende de öyle bişi var. Yaradanın varlığını iliklerime kadad hissederim ve cok aşırı duygulanır gururlanırım . Gurur hani böyle bişi icat edildiği için :))
hilaldorukk sezer2022 merhabalar bu ilacı içince herhangi bir yan etkisi oldu mu acaba uyku falan gibi
sezer2022 miniklerle1 yok canım kapalı alan, basık ve dar olması boğulacak gibi oluyordum 🤦🏼♀️ zaten hız yükseklik darlanma… hepsi kaygı bozukluğu sayılır bi doktora gidin 🥹
miniklerle1 sezer2022 Of suan bile daraldım 😂🥹 Gidicem ama sadece hız korkum olduğundan işe yaramaz diye korkuyorum umarım bi yaşayan çıkar şurada ya 🥹
Mnli miniklerle1 bizim bir tanıdığımız sizin gibi by sene hacca gitti gitmeden sakinleştirici ilaç içti ama dr kontrolünde tabi o yüzden dra gözükseniz daha iyi olur