aseladaaa Kızlar aranızda bu yaşlarda sünnet yaptıran oldu mu çocuklarınız zorladı mi sizi. Yine yaptıracak olsanız o yaşlarda yaptırır mıydınız yoksa küçükken mi
SevimliHayaletCasper aseladaaa benim yeğenim 6 yaşındayken oldu ama biraz zorlandılar. Ben 3 aylıkken yaptırdım çok rahat geçti.
iki_prens_annesi_ aseladaaa merhaba o yaşlarda yaptırırsanız aşırı naza maruz kalırsınız ve çocuk herşeyin bilincinde olduğu için çok zor olur girip çıkması vs ben birini 9 aylık diğerini 7 aylık yaptırdım çok memnunum yine olsa daha bile erken yaptırırım
-Cedric- aseladaaa ben oğlum 2 aylıkken sünnet yaptırdım. Aşırı kolay geçti. Nolduğunu anlamadık bile . 5-6 yaş biraz zorlayıcı olabilir
pismaniye aseladaaa 19 günlükken yaptırdık ve aşırı rahat geçti. Üstelik dikişliydi. Hiçbir sorun yaşamadan atlattık çok şükür. Biz doktorumuza sormuştuk en güzel dönem yenidoğan dönemi demişti
asliikursat Benim oğlumda 1 yaşında keşke daha küçükken yaptırsaydım hala nezaman yaptıracam onu da bilmiyorum
aseladaaa asliikursat ben küçükken yaptırmak istemiştim ama kilolu diye yapmadılar daha sonra araya hamilelik falan girdi öyle kaldı şuan 2 yaşında. Sizde bir an önce yaptırın bence ne kadar erken o kadar iyi ben çok pişman oldum şuan üstümde yük gibi
aseladaaa SevimliHayaletCasper ne güzel. Bende yaptıracaktim ama kilolu diye yapmadılar şuan 2 yaşında ve baya hareketli önümüzdeki 2 ay içinde olursa olacak yada 5 yaşına kalacak zor bir karar :)