KuzeyinAnnesii Silikon emziği reddi var ama emzik kullanmalı seni kullanıyor emzik yerine dedi doktor kauçuk emzik arıyorum ama hiç bir eczanede bulamadım nereden bulabilirim kauçuk emziği yardımcı olur musunuz ??
Cansu425 KuzeyinAnnesii internette de alabilirsin babymall.com dan aldim ben nuk marka birtek onu emdi ama bazen emiyor firlatiyor onuda
KuzeyinAnnesii AryaLina ya gerçekden mi benim inşAllah kabul eder silikonları attırıyor çünkü hepde memede olursa kucağad alışıcak uyuyor yatağa götürünce çığlık kıyamet emzikle en azından uykuya falan dAlar bişekilde diye umut ediyordum
AryaLina KuzeyinAnnesii benimde aynı öğürüyo direk kabul etmiyo ama memeden ayrılmıyo evde 6-7 tane emzik var denemediğim emzik kalmadı almayınca almıyo bende en son kauçuk denedim dahada almıyorum :) inşallah seninki kabul eder
EmineGneDemir KuzeyinAnnesii bizim normalde silikon emziği tutuyordu 31 günlüğüz bir kaç gündür istemiyor emziği niye anlamadım
KuzeyinAnnesii EmineGneDemir ilk başlArda bizdede öyleydi şimdi hiç direk reddediyor ama memeye gelince mide dolu bi yandan kusup bi yandan emiyor doktora anlattım emzik başlaman gerek memeyi kullanmaya başlamış emme refleksinden dedi tek çare kauçupa kaldı birde onu denicem allahın izniyle aldığımda inşAllah onu tutar
Seda42 KuzeyinAnnesii canım ebebek te var kızım da her markanın silikon emzigi ni denedim tutmadı kaucuk denedim onu da tutmadı inslh seninki tutar