Mirayhazal Önerilerinizi bekliyorum 🥺 maske takıyorum,ıhlamur içiyorum. Bebeğimi öpüp koklayamıyorum. Çabucak atlatabilmek için neler yapabilirim
birkucukatahan Mirayhazal bol nane limon portakal mandalina tavuk suyunda tavuk corbasi yapabilirsen kellepaça ben o sekilde atlattkm
Mevara Mirayhazal canım ben de griptim bol portakal mandalina ye ve ıhlamur iyileşmene yardmcı oluyor. Çok şükür bebeğime geçmedi. Çok geçmiş olsun
Momofkerem Mirayhazal geçmiş olsun ben de çokkkk hastayım ve augmentine başladım. Doktor maske veya ıhlamur ile geçmez bu boğazların iltihaplanmış dedi 2 gündür antibiyotik ayağa kaldırdı. Doktorunuza danışın tabi ama emzirirken veya gebe iken kullanılabilir dedi. Aşırı zorlandım bi de yalnız bakıyorum eşim çalışıyor o baktı geceleri sağolsun. Anneler hasta olunca evde tüm düzen şaşıyor 🤷♀️
kartalice2020 Maske taksanız da takmasanız da bebeğiniz sizin sütünüzden alır hastalığı..bence en yakın hastaneye gidip iğne yada serum taktırın
Mevara kartalice2020 hayır lütfen yanlış Bilgi vermeyelim hastalık sütten geçmez bebeğe. Sadece nefes yoluyla geçer.
SFGA kartalice2020 hastalandım ben gittim iğne yapmadılar taktıkları serum da parol o evde de var zaten bir tek onu içebiliyoruz.ben ateşli hastalıgımı kendi kendime parol içerek atlattım.
Ftmilay kartalice2020 sütten hastalık bulaşmasını ilk defa duyuyorum 👎 tam tersi anne önce grip olduğu için anne sütünden bebeğe antikorlar geçer yani bebek hastalığa karşı dirençli hale gelir .
Mirayhazal kartalice2020 süte geçmiyor Mevara çok şükür insallah benim de geçmez evet nefesten geçtiğini biliyorum bende sütten geçmiyor çok şükür 🤲
kartalice2020 Mevara doktorların bana söylediği böyle..ağrınız bile sütten geçer dediler..yediğiniz gaz yapan şeyler çocukta gaz yapar dediler
Mevara kartalice2020 yani hiç öyle diyen doktor duymadım. Ebeler bile hastayken mutlaka emzirmelisin diye tembih ediyor,ağrı da sütten geçmez bunlar eski babaannelerin söylediği şeyler sadece yiyecekler geçiyor bebeğe.
Ezgms1 kartalice2020 ama hastalık geçmez doktora gitsede grip ilaçları bebeğe zararlı olduğundan ilaç bile vermez anca parol verir yalan yanlış bilgiler paylaşmayın bende grip oldum çok ağırlaştım hastane hastane gezdim paroldan başka bişey vermediler kuşburnu ıhlamur bol bol eşim portakal limon sıktı maske taktım ellerimi sık sık yıkayıp evi havalandırdım ben iyileştim bebeğimede bulaşmadı çok şükür
Ezgms1 Momofkerem geçmiş olsun canım seninde dediğin gibi iltihap olduğu için antibiyotik vermiş doktor aksi takdirde vermiyolar burdan tekrar söyleyim kuşburnu- ıhlamur yada yaş zencefil nane limon öksürük içinde toz zencefil bal ben hamilelikte de doğumdan sonrada gribi böyle atlattım
kartalice2020 Ezgms1 ben doktorun söylediğini söyledim canım..ilaç vermezler zaten iğne yada serum takarlar zaten
Calipso Mirayhazal bebeğin sütünden hastalığını almaz canım. Aksine hasta olduğun zaman sütün koruyucu oluyor. Yanı korkma bebeğine sütünden bulaşmaz
Elifliyam Mirayhazal canim bende grip oldum emzirdigim icin maalesef bebegime de bulasti ben doktotumun onayiyla antibiyotik kullandim ıhlamur rezene içtim öyle geçti gecmis olsun size
Mirayhazal Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar tabi ki bebeğime bakmak ve emzirmek zorundayım. Bildiğim kadarıyla sütten zaten geçmiyor 🤲 Allah’ıma şükür o iyi olsun da ben bir şekilde atlatacağım zaten rabbim beterinden korusun
Ftmilay Mirayhazal bol bol emzir hatta canım ☺️ Geçmiş olsun baş ucuna da soğan koy mikropları toplar .