TwinsAndBeren biryigitannesi teşekkür ederim cevabınız için, kızım mikrotialı doğdu şimdi ikizlerim olacak onlarda da olur mu diye endişeleniyorum bu yüzden sordum
TwinsAndBeren biryigitannesi çok tatlısınız çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Evet çok şükür ki başka sağlık sorunları yok, görsel olarak da ameliyatla hallolacak inşallah büyüdüklerinde. Allah sağlık versin bebeklerimize ♥️😊
Minikmucizemiz TwinsAndBeren benim kızım da mikrotialı şuan 2 yaşında.6 aylık hamileyim 2.çocugumun da mikrotialı oldugunu öğrendim detaylı ulrtasonda.genetik taşınım oldugunu söyledi doktor..nadir olabilecek birşeymiş..
TwinsAndBeren Minikmucizemiz merhaba benim ikizlerim doğdu ikisinde de microtia yok. Allah başka dert vermesin sağlıkla gelsin bebeğiniz 🫶
ddde TwinsAndBeren merhaba benim bebeğimde mikrotia kulağı. Sizinki nasıl araştırırken öğrendim kafam çok karışık ameliyatla düzelitor mu
TwinsAndBeren ddde merhaba evet ameliyatla düzeliyor fakat ameliyat 5 yaşından önce yapılmıyor. Kızım şu an 3 yaşında. İnstagramdan Dr. Mehmet Mutaf ın sayfasını inceleyin bu işin duayeni fakat ameliyatı epey pahalı