pembeayakkabilikiz Kızlar merhaba bebeklerınıze sampuan ne kullanıyorsunuz göz yakmayan olanı hangısı sızce uni baby ve dalin hariç göz yakmayan şampuan ve bebek sabunu var mı ?
Fatma_Mehmett pembeayakkabilikiz biobaby hem uygun hem de mis gibi kokuyor. İçerik olarak da temiz bi ürün. Ben eczaneden alıyorum ama Trendyol da falan da satışı var
Metemommy pembeayakkabilikiz doğduğundan beri ecowell kullanıyorum çok çok memnunum. Doğal içerikli , mis gibi kokuyor , göz yakmıyor . Bir keresinde bitmişti evde dalin vardı mecburen onunla yıkadım çocuğun gözü kıpkırmızı oldu.
ceylan34 pembeayakkabilikiz bimdeki agu baby şampuani asla göz yakmıyor benim kızım bazen başı sampuanliyken su dökünce istemsiz gözünü açıyor gözüne illaki şampuan kaçıyordur duş sonrası gözü kızarmıyor rahatsız da etmiyor canim, uni baby ve agu baby öneririm çok iyiler.
cokbilmismom pembeayakkabilikiz hipp kullanıyorum göz yakmıyor bebeğim hiç ağlamıyor hemde içeriği temiz uni baby ve dalin temiz içerik değil
miusu genelde kimyasal şampuanlar göz yakıcı oluyo daha çok. ben ecowell kullanıyorum doğal ve temiz içerikli olarak hiç böyle bi sorun yaşamıyoruz sayesinde