cansuuyya Kızlar 6 ay 6 günlük bebeğim dün düşmeyen ateşle acile gittik ve covid olduğunu söylediler arayıp calpol ve dolven verdim ama ateşi düşüp yükseliyor devamlı ve malesefki meme reddi yaşıyoruz mama alıyor nasıl çabuk atlatabilir tavsiye lütfen 🤲🏻
Peeri cansuuyya emmesi çok iyi olurdu bu süreçte ama olmuyorsa da bol bol sarımsak bal yiyip sütünüzü sağıp verin. Çok faydasını göreceksiniz. Sabah öğle akşam siz yiyin birde protein ağırlıklı beslenin sütü sağıp verin. Vitaminlerini muhakkak verin. Bağışıklığını arttıracak şeyler yapın. Geçecektir inşallah
doganil cansuuyya öncelikle geçmiş olsun doktorumuz probiyotik ve d vitamini çok önemli demişti. Sizde doktorunuza sorun isterseniz.
Migrenimtutuyovalla cansuuyya Bitkisel bir ilaç doğal antibiyotik etkisi de var ama kilo sınırı var 6 aylık bebeğe veremezsiniz 1 yaştan önce doktorlar önermiyolar
cansuuyya Migrenimtutuyovalla anladım bebeğimin doktoruda bitkisel bağışıklık şurubu önerdi eczanelerde yoktu yarın sabah gelecek alacağız inşaAllah benzeridir ve bir an önce toparlar 🥹
cansuuyya doganil teşekkürler doktorumuz frigus şurup önerdi yarın sabah ona başlayacağım probiyotik etkisi varmı bilmiyorum ama soracağım teşekkürler