birbebee Ogluma 8 aydır sleepy kullaniyoruz fakat son 15 gündür pisik yaptı geçmiyor bir türlü(ek gida yemiyor) sadece mama içiyor önerebileceğiniz Bez var mı bebem naturel i kullanan var mı
Zgea birbebee baby turco kullanıyorum 19 aydır çok memnunum hicbir sorun yaşamadık bazen sabah ağzına kadar çiş dolmuş oluyor yine de hiç pişik yapmadı
hellokitty8 birbebee baby turco tek geçerim bazen uyuyakalıyor değiştiremiyorum 15 aylık sabahında bile birşey yok çok şükür
bestber Ben molfixten memnunum sleepyde kullanmıstım ama sanki cok sisiyor ve sert oluyordu molfix daha yumusak geldi bana ve pisik sorunumuz yok
gizematadeniz Zgea ay bizi mahvetti eskiden guzelmis bozdu diyorlar. Kalıplari da küçük. Molfix hala 1 no kullaniyoruz. Baby turco 2 no küçük geldi ona ragmen
mihramomm1 birbebee Bu posta denk geldiğime cok sevindim çünkü son aldığım sleepy bez benim bebeğimde de pisk yaptı ayrıca poşet gibi cok hışırtı yapıyor resmen kucağımdayken çiş yapınca elim ıslanıyor gibi oldu . Goon kullanan var mı acaba 🤷🏻♀️
karakizika1704 birbebee birbebee ben kullaniyorum bebem naturali baby turcoyu baslarda kullandim sonra pure baby kullaniyordum bir ay once indirim denk getiirip bebem natural aldim bi sikinti yasamadim suan icin ama
zegguvercin 3tür bez kullandım.Molfix,turco baby ve sleepy en iyisi molfixti bence.Diğerleri de kötü değil ama molfix hem ebat hem tip hem sızdırmama açısından daha iyiydi.