smnbr Bebeğim 8 aylık oldu Bugün ilk defa brokoli verdim Yiyemedi öğürdü, öğürünce biraz da kustu :( Şimdi başka yemek verdim İleriki zamanlarda tekrar denesem mi? Birkaç ay sonra falan
3kedili2bebekli smnbr tabi ilerleyen aylarda tekrar deneyin ama kim brokoliyi sade sever ki 😊 ben ilk verdigimde çorbasını yapıp içine 1 tatlı kaşığı tarhana attim çok sevdiler sonra da üzerine yoğurtla verdim haşlayıp
cemilolabilirmi smnbr deneyin tabi kış sebzesi nasıl vermiştinşz farklı verin. Soğan biber kavurun brokoli az salça çok çok az suyla pişsin lezzetli olur öyle daha iyi yer. Sadece haşlayıp eline verince de sevebilir
ArvenMom smnbr ilerleyen zamanlar da deneyin kızım karnabahar da brokoli de çok seviyor çorbasını yemeğini haftada 1 defa yaparım ☺️
asli8 Ben de ilk defa verdim hiç ama hiç sevmedi ilerleyen zamanlarda bir daha deneyeceğim sonrasında sevebiliyorlar
kahvelisianne Brokoli nasıl verdin direk haslayip verdiyse belki sevmez sevdiği sebzelerin içine ekle Mesela ben brokoli patates havuç kuzu kiymasi ve olikli kemik suyu bile pişirip az içine kıvam alması için bebek irmik atıp zeytinyağı ve sonra blender yapıyorum yediriyorum böyle deneyebilirsin
Huma_kus34 smnbr ben havuç brokoli ve karnabahar haşalayıp önune koyuyodum yıydo ama şimdi 2.5 yaşında yemiyo 🙂↔️ seçici oldu ne corbasını yıyo nede kendısını yoğurtla verın oda cok guzel oluyo
Biz3kisiyiz_ smnbr haşlama vs tek olarak olarak benim kızım da yemez sebze çorbası yaparım o şekilde yer
usenmedimyaptimbirvelet smnbr 1 kilo brokoli karnabahar haşlasam yer o derece manyak seviyor. Sarımsak limon tuz zeytin yağı ekliyorum bayılıyor
smnbr usenmedimyaptimbirvelet Ben de öyle bayılırım aslında ama bakalım bebetomuz ileriki zamanlarda nasıl yicek:)
demetsina smnbr Bence ilerde tekrar deneyin benim ortanca kızım bayılıyordu bir de yoğurtsuz yerdi iki yaşından sonra bir daha yemedi yüzüne bile bakmıyor artık
usenmedimyaptimbirvelet smnbr ilk bebimkide öğürmüştü unuttuktan sonra bir daha verdim yemeye başladı siz teklif etmeye devam edin yinede