Aylakiz0-6 Kızlar 31 aylık oğlumu kreşe yazdıracağım fakat yemeğini henüz kendisi tam anlamıyla yemiyor yani iki üç kaşık alıp kalkıyor sofradan ben yediriyorum sonrasında. Kreşte nasıl oluyor öğretmenler destek oluyor mu bu konuda yoksa yiyen yiyor yemeyenin önünden alıyorlar mı yemeğini
Birdunyabircennetannesi Aylakiz0-6 Yiyen yiyor genel olarak Bu şekilde de yemeyi öğreniyorlar aç kala kala döke döke 1 öğretmen 10 çocuğa yemek yedirmesi mümkün değil Oğlumda yemiyor genel olarak kreşe gidiyor orada da çok yemiyormuş
Dmt-01 Aylakiz0-6 kreşten kreşe öğretmenden öğretmene değişiyodur.bizim kreşte öğretmeni yediriyodu kızıma
CizerBirAnne Aylakiz0-6 kreşten kreşe değişir bu. Benim kızım da 31 aylık. 1 aydır gidiyor, öğretmeni yardım ediyor yemesine.
defiy Aylakiz0-6 öğretmenler destek oluyor ama çocuğunuz da artık büyğk olduğu kaşığı eline alıp yedirmezler sadece hadi bir kaşık daha ye çok güçlü olursunuz falan gibi söylemlerle desteklerler genelde olması gerekn de o merak etmeyin öğlen yemeğinden 3 saat sonra da ikindi kahvaltı oluyor
Aylakiz0-6 Birdunyabircennetannesi evet doğru söylüyorsunuz bu şekilde öğrenecekler ama tüm gün orada olacağı için biraz endişeliyim aç kalmasından 🤧
DarkSwan Aylakiz0-6 Öğretmenler kaşığı, çatalı eline alması noktasında destek oluyorlar. Yediği kadar yer. Orada bir tek çocuk yok, sınıf mevcudu 20 kişilikse 20 tane çocuğa öğretmen yediremez. Çünkü yemek saatinde öğretmende yemeğini yiyor.☺️
Mnli Aylakiz0-6 yiyen yiyor hatta benimkine dün öğle yemeği vermemişler öğretmen sormuş 5-6 kere istememiş bazı okullar ısrar bile etmiyor ki zaten benimkinin yemekle arası hiç yok yedi yazan günler bile şüpheliyim okulun yedi anlayışı benimkiyle aynı değil