mirac_p01 Merhaba hanımlar şimdi ben temudan 1000 tl. Alışveriş yapmak istiyorum yapabilirmiyim ne gibi bir şey olacak param gidermi eşim diyor paranı kaptırırsan şikayete edemesin felan gibbizinden
Bayancorek mirac_p01 ben 2-3 sefer alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım 15 günde falan geldi ürünlerden de memnun kaldım, sadece alacağınız ürünlerin yorumlarına kalitesine falan bakın bazen görsel koyuyor alanlar.
Mnli mirac_p01 670₺ minimum sipariş tutarı şuan 1000₺ yapabilirsiniz 30 euroyu geçmeyin o zaman vergi %60a çıkıyor o da 1125₺ gibi bişey şuan
Sese mirac_p01 alışverişlerinizi sanal kart oluşturup öyle yaparsanız daha güvenli olur. Sosyal medyada birkaç kişinin kartından para çekilmeye çalışılmış diye duydum ne kadar doğru bilemem.
asellinaninannesiii Bayancorek Canım en fazla kaç lira alışveriş yap biliyorsun mesela şimdi bir sipariş de 2000 aldım.mesela o ay içerisinde tekrar 2. Siparişi verebilir miyim bilgilendir beeeniii
mirac_p01 Mnli peki 1000 tl alışverişe vergi çıkıyor mu misal ben bu fiyata alışveriş yaptım ne kdr gidecek
Mnli mirac_p01 vergi dahil yapıyorsunuz temuda ödemeyi eğer üst vergi dilimine geçerse sepette uyarı çıkıyor zaten