Supermom16 Merhaba kızlar öncelikle kızımın ateşi var 37.7 oldu calpol verdim saat 9da 37.1e düştü bir sonraki calpolü ne zaman vermem lazım 3 buçuk aylık bu arada lütfen bilgisi olan bilgilendirsin 🙏🏻
AryamH Supermom16 yuksek ateste donusumlu olarak mesela bi calpol bi pedifen 4 saat arayla veriliyor ama sizin ates cok yuksek degilmis o yuzden olcun duruma gore verin 38 38.5 da falan
Cingirak Supermom16 4 saat arayla 4 cc ver dedi dr bana . Ateşi dinmeyince 3 saatte bir de verebilirsn dedi. 4 cc kısmı önemliymiş az verince ateş inmiyor dedi ama ayına ve kilosuna göre söyledi bunu belki sizinki daha az ver diyebilir. Benim oğlum 4 ay 9 günlük 8 kilo
Deletedmom322 Supermom16 6 saat arayla diye biliyorum ben ama 38 i geçince verirsiniz. 37.5 normal gibi. Siz bilirsiniz yine de
Supermom16 Deletedmom322 Ya ilk bebeğim olduğu için bir bilgim yoktu ilk defa ateşi çıktı o yüzden sormak istedim teşekkür ederim 🙏🏻
Deletedmom322 Supermom16 benim de ilk bebeğim, sorarak, okuyarak, yaşayarak öğreniyorum 😊 geçmiş olsun bu arada. İnşallah yükselmez kuzucuğun ateşi. Takipte kalın bişey olmaz inşallah 🙏🏻
Defnecikkk Supermom16 ateşi kaç ki birde ateş le beraber soğuk soğuk terleme burun akıntısı falan var mi
Defnecikkk Supermom16 yani içiniz rahat edecekse götürün tabi ama calpol düşürür diye tahmin ediyorum. Terlemesi iyi bir şey bebekler ateş-i ter ile starlar. Terledikce alnını saçlarını havlu ile silin. Oda sıcaklığını da çok çok düşürmeyin ama çok sıcakta olmasın. Üstüne de ince pike örtün kalın yünlü şeyler örtmeyin calpol ben 2 cc verdiğimde düşürmüştü aya göre veriş dozları değişiyor prospektusunu okuyun
Cingirak Supermom16 bende çıkarmamiştım sadece 1 hafta önce doktra aşıya götürmüştüm.1 hafta sürüyormuş kuluçka süresi. Ordan kapmış ve hiç bir şeyi yoktu sadece ateşi çıktı sizinki gibi 38 e fazla da değil. Yıkadım falan düzeldi. Sonra yine çıktı calpol verdim düştü ve yine çıktı. Çok salgın var şuan bende oğlumla beraber ilaç kullanıyorım hasta olmadığım halde. İçinizde kalmasın bi acile baktırın umarım bişeyi yoktur
Busra4509 Ateşi 38 de inatçıysa calpol verdiğiniz halde bir anlık düşüp tekrar yükseliyorsa hiç beklemeden doktora götürün
Irem22 Supermom16 Lütfen doktora götürmeden ateş düşürücü vermeyin. Benimde dün bebeğimin bir anda ateşi cıktı ve ben hiç ateş düşürücü vermeden cocuk doktoruna gittim doktor bana iyiki vermemişsin teşhisi koyamazdım gözlemlemem lazımdı dedi ve grip başlangıcı olduğunu gördük ve fitil yaptılar bebeğim kendine geldi. Lütfen neden ateşlendiğini bilmeden ilaç vermeyiniz. Belkide hastalığını erteliyorsunuzdur
Supermom16 Irem22 Bilmiyordum çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için bende hemen götürüyorum o zaman sağolun
Irem22 Supermom16 rica ederim hemen götürün kesinlikle. Cok fena salgın var ilerlemeden önüne geçin. Ateş hafife alınmaz. İnş hiç birşeyi yoktur.