Sadeturkkahvesi Kızlar hastalanmayan çocukta atom tarifi varya onu uygulayıp çocuğuna kilo aldıran var mı ?
bukett_yldz Merhaba, benim bebeğimin kilosu hep iyiydi son zamanda dişlerden yemek yemiyor diye zayıflamıştı şu 2-3 haftadır veriyorum gözle görülür şekilde kilo aldı tavsiye ederim tadını da çok seviyor bebeğim
bukett_yldz cemile161_ bütün malzemelerin çiğ olması gerekiyor ben sürekli alışveriş yaptığım kuruyemişçimden aldım sizde öyle alabilirsiniz
ozlem34_ Sadeturkkahvesi bende bugün yaptım fakat ölürdü bebeğim ama tadı güzel bir türlü yediremedim ☹️
cemilolabilirmi Sadeturkkahvesi teşekkürler siz de fayda görürüsünğz inşallah ben de deneyeceğim üst üste hastalandı kilo verdi
bsrctldem Sadeturkkahvesi bal için 2 yaşına kadar vermeyin demişti doktor. Zehirleyebiliyormus. Bu tarifi görünce aklıma geldi dogru mu ki
emirin_anasi Sadeturkkahvesi teşekkürler tarif için 🌼 bişey soracağım, benim bebeğimin kilosu falan yerinde şükür yani fazladan kilo almasını istemem fazla olur . Ama hastalanmamasi için bağışıklığı güçlenmesi için yapsam ? Fazladan kilo aldırır mı yani ?
bisenakillisinzaten bukett_yldz chia koymassk olur mu ki ya siz nerden aldiniz chia yı da mi kuruyemişçiden aldınız
zadak Peki günde ne kadar yediriyorsunuz kilo alması için Benimki hiç yemez acaba nasıl yedirebilirim 19 aylık ve 9 kilo maalesef 😔