Ccyyln Kızlar 7 aylık bebeğim var. Ek gıda ne verirsem vereyim üstüne illa mama içiyor. Anlamadım acaba ek gıda ile doymuyor mu yada az mu veriyorum ek gıdayı( doktor önerisiyle dört buçuk aylıkken başladık ek gıdaya)
kimbumadam Ccyyln Doyma ayında değilsiniz :) Mama onun için daha faydalı 9.aya kadar önce mama sonra ek gıda 9 dan sonra tam tersi ne kadar içerse artık Yaşına kadar da ihtiyacı var🌼 Ek gıda ne kadar az o kadar iyi şu an yani
MademoiselleZengin55 Ccyyln Benim oğlumda ne yerse yesin mama içerdi mutlaka.29 aylık olduk versem hâlâ içer.Şu an son bir kutu var elimizde,bitsin kesicem artık mamayı.Koca adam oldu 😁
Ccyyln kimbumadam doktorum öyle demedi işte. Ek gıdayı günde bi öğün doyumluk verebilirsin dedi çünkü çok erken başladık. O yüzden günde bi öğün veriyorum doyumluk
suheyla92 kimbumadam kesinlikle doğruu baska bisey yazma ihtiyaci duymadim 🌸 az yiyor diye dert etmeyin fazla vermek yanlis zaten. Tadina baksa bile yeter. Bagirsaklari o kadar gelismedi henuz fazla verdiginiz hersey sindirim ve bosaltim sistemini yorar. Ccyyln
kimbumadam Ccyyln yaa iyi deee Yumurta yanında kabak mı yicek ne alaka hocam deseydiin ya😂😂 Duyduğum en saçma planlama 3 öğün yesin Kahvaltı öğle ara