uncorn Ben bebeğimi emzirdikten sonra iki göğsümü de pompayla sağıyorum ve maalesef 15 CC gibi bir şey çıkıyor sadece sütümü arttırmak için ne yapabilirim şu anda bebeğim 28 günlük
miniksercedefne uncorn bebeğiniz emiyorsa neden sağım yapıyorsunuz ki. Bol bol dinlenin, su için. Kuru dut, kuru incir, hurma , tahin gibi kaliteli yiyecekler tüketin. Hamur işi vs tüketmeyin.
nursnmh uncorn bebeginizi emzirmeden önce sagım yapin dolaba koyarsiniz. Ama emdikten sonra az gelmesi 15 cc olmasi cok normal
niloyaaa uncorn İyi de Bebeğiniz emdikten sonra sağımda bu kadar çıkması normal değil mi, Bir de emziriyorsanız niye sağıyorsunuzki. Bebek emdikçe süt çoğalır bol su ve salata yeşillik tüketin
uncorn miniksercedefne işe başlama durumu olabilir bunun için de sağım denemesi yapayım dedim ama zaten emzirmeden önce yaparsam sağımdan sonra bebeğe ne kalır yine sağdığımı ona vermek durumunda kalırım yine bir şey saklamamış olurum
Nisoos Bugün bende aynı durumu yaşadım emzirmeden önce 50cc çıkıyor emzirdikten sonra 30cc ilk defa sağım yaptım hep emziriyorum normalde yani bebeğim doymuyor mu acaba aklımda birsürü soru işareti var ama bebeğim emerken ve sıkınca göğüsümü süt var sağarken yok normalmi acaba bilen birisi bizi aydınlatabilir mi
niloyaaa Nisoos bebeğiniz emdikçe süt gelir o an üretilir süt memede depo gibi durmaz bu kadar olumsuz düşünmeyin. Günde 5-6 bez değişimi yapıyorsanız bebeğiniz doyar.
nnnuray uncorn Emzirdikten sonra süt gelmese dahi 15 dk ağman lazım süt geliyordu bitti diyelim bittikten sonra 3 4 dk daha dağ het emzirmeden sonra bunu yaparsan farkı göreceksin
uncorn nnnuray şuan da emzirmeden sonra örnğin çocuk 90 CC emdi sağdads 20 CC çıkıyor ya ama şöyle bir şey var örneğin ben yarın için sağım yapacam bgün de emzirmeden önce sağım yaparsam bebeğin o anlık ihtiyacı 90 CC + arda kalan 20 CC ise toplam 110 cc sağdım e en şimdi bebek uynınca yine o 90 CC verecem elimde yine 20 CC kalırenim asıl sıkıntım şu galiba sütüm çabuk toplanmıyor
Mavigokyuzu Ama bebek zaten emmiş içmiş oluyor, sütun ne kadar olduğunu anlamak için sağım bebek emmeden yapılır
nnnuray uncorn İlk başta oluyor o bir iki sağımda olacak bişey değil maalesef 10 15 gün düzenli yapman lazım ozaman fark ediyor baya ama zorlu bi süreç sürekli sağım yapmaya fırsat olmuyor