prenses_annesiiii Kızlar geciken kredi odemelerim var çalışıyorum ama yetmedi ödemelerime 1 ay geri den ödesem bişi olurmu bir tane emekle yaptığım bileziğim var onu satmak istemiyorum sizce satimmi yoksa geriden ödesem bişi olurmu
beyzzsenturkk_ prenses_annesiiii çok fazla bi faiz yiyeceğini sanmam benimde bekleyen ödemelerim var bu ay olmayacak gibi aylardır bekliyor zaten bileziği bozmayın bu zaamanda zor alınıyor
prenses_annesiiii beyzzsenturkk_ aynen canım çok zoruma gider bozarsam ama bankarlardanda bildirim gelince canim skliyor hemen içre filan gelmez demi
beyzzsenturkk_ prenses_annesiiii yok hemen gelmez mesela iş bankası 2 ay gecikmişti o zaman mesaj gelmeye başlamıştı ama denizbank maşallah saniyesinde yardırıyor lanet bi banka iş bankasını yapılandırdık öyle ödüyoruz ama denizbank sürekli bi yerden borç çıkartıyor biraz bekleyin ödeyemeyecek gibi olursanız yapılandırın sıkıntıya girmeyin ödemeyi düşük tutun isterseniz
prenses_annesiiii beyzzsenturkk_ evet böylelikle bankalarin öğreniyoruz zaten nefret ettim kredilerden kartlardan calsiiisitgim boşa gidiyor gibi hissediyorum tek bir bankan oluncakmis