kahvekolik_ Selam kizlar, safra kesem alinacak tas var. Dogum yapali 6.5 ay oldu. Bu ameliyati geciren varmi? Kac gun hastanede kaldiniz ve agri oluyor mu? Iyilesme surece nekadar? Biraz panik oluyorum 🥹
SevimliHayaletCasper kahvekolik_ kapalı ameliyat 4 delik oluyor sadece. 1 gün hastanede yatış oluyor o kadar. Zor değil merak etme
linavearzuanne kahvekolik_ geçmiş olsun canım bende 7 aylık hamileyken birden ağrı ve kusmalar oldu doğum yaptım 2 ay sonra kesem alındı bende çok korktum ama hiç öyle değildi sadece ağrılarxan kurtuldum diye daha erken ameliyat olmak isterdim 5 ay önce safra dan ameliyat oldum
kahvekolik_ SevimliHayaletCasper insallah canim.. bebegimdem ayri kalmak istemiyorum ama mecbur iste biraz duygusalim 🥹
kahvekolik_ linavearzuanne gecmis olsun canim. Ben hamileykende ameliyat oldum cunku tas inanilmaz agri yapiyodu oluyordum. Migdemden boru sokarak iki tane tas alindi. Dogumdan sonra tum safra kesen mecbur alincak dediler, yakin zamanda ameliyat olcam iste.. 🥹
linavearzuanne kahvekolik_ ağrısı çok feci inanki ameliyat ağrısı o çektiğin safra ağrısının yanında hiç ben ameliyat oldum bşr gece kaldım eve geldim çocuğumla ilgilendim