Zeyzey6645 Bu aralar aşırı sinirli ve inat koltukları ısırıyor halıları ısırıyor kendini yere atıyor arada bizi ısırıyor vuruyor sizinde böyle mi sürekli kucağımda dursun istiyor çok yoruldum ya
beyzzsenturkk_ Zeyzey6645 öyle öyle geçiyor 18. ay gibi şu an 21 aylık söylenme başladı her şeye söyleniyor bağırıyor el kol yapıyor sus der gibi küçük ergen
Deletedmom_117 Zeyzey6645 15 buçuk hata 16 aylık diyeyim Ama çok fena Dur durağı yok sınırlı istedigi olmazsa Yolar saçını basini 😂
One-life Zeyzey6645 14 aylık istediği bişey olmayınca yerlere kafasını vuruyo katılarak ağlıyo. Tırnak makasını istiyo mesela nasıl veriyim. Çok sinirli dönemsel olabilir
beyzzsenturkk_ Zeyzey6645 ahahha şu an 21 aylık daha kötü sinirlenince ısırıyor bacaklarım mosmor beni tekmeleye tekmeleye yataktan atıyor🥺
Zeyzey6645 Seda-0618 bende mi götürsem acaba hiç arkadaşı da yok çocuğun köye gidersem annemlere bahçede koşup oynuyor o kadar çocuk
Zeyzey6645 One-life aynı bizimki nerde tuhaf şeyler var onu istiyor geçen cımbızı vermedim diye bulduğunu ısırdı dünde arkadaşa bebek görmeye gittim benim telefonu bi fırlattı kızın kahve fincanları kırılıyordu az daha
Zeyzey6645 bisakinol altını mesela alamıyoruz bir kıyamet kopuyor ki sormayın millet çocuğu öldürüyorlar diyordur herhalde kaynana çıkıyor karşı balkondan noluyor o çocuğa diye 😁😁
Zeyzey6645 Bu dönemi nasıl atlatabiliriz acaba 2007 çocuk gelişimi mezunu olduğumu söyleyim de bana gülün terzi kendi söküğünü asla dikemezmiş bu bi gerçek tabi kreşte bu kadar küçük çocuk bakmadığım için sanırım 🙈🙈
sekerszkahve Zeyzey6645 benim kızımda böyle çok zorluyor beni istediği olmayınca katılarak ağlıyor herşeyi fırlatıyor ama dönemsel olduğunu düşünüyorum inşallah geçer fakat benim kızım henüz yürümüyor bu beni çok üzüyor strese sokuyor çok kafama takıyorum çocuğu geç yürüyen var mı kızlar düşünmekten uykularım kaçtı artık 😔15 aylık bu arada
Zeyzey6645 sekerszkahve evet ya o ağlamaları sanki Eti kopuyor acı acı bide doktora götürdünüz mü hiç yürüme için
sekerszkahve Zeyzey6645 götürdüm her çocuğun gelişimi farklı dedi 18 aya kadar normal dedi ama içim içimi yiyor bekliyorum
Azra00 Zeyzey6645 12 aylık şuan bu söyledikleriniz aynısıni yaşıyoruz eşimle ben yorgunluktan bittik hergun aynı 75cm cuceyle basedemiyoruz bide yürüyor çok fena zeki