Mutluanneeee17 Bebeğim üç aylık dün hastaneye gittim 10 günü geçiyordu kaka yapmadığı gün bu durumu yaşayanlar oldu mu
_mom Mutluanneeee17 evet fakat kabız değil o kakayi 12 güne kadar yapmayabilir bı çay kaşığı zeytinyağı ver
ebrarkusuum Mutluanneeee17 biz de 10 günlükken başladı ve huzursuz olduğu için zeytinyağı ya sa sabunla uyarmaya başladık şu an 3 aylık 2-3 haftadır yapmaya başladı kendisi.Artık büyüdüğü için mi düzeldi bilmiyorum ama o ara armutlu maltana içtim ben kabızlığa iyi geldiği için
Mutluanneeee17 _mom ben kakasının sert olmadığını düşünüyordum bence hala değil ama doktora gösterdigimde zorlanabilir demişti
_mom Mutluanneeee17 bizde 2 aylık başladı 4. Ayda rahatladı düzeldi günlerce yaomiodu ama zeytinyağı veriodum
ebrarkusuum Mutluanneeee17 huzursuz olunca mecbur yaptık çünkü yapamamak çok zor yani. Değişiyordu 2 günde 5 gün de aslında ne zaman hızursuzlanmaya uyumamaya başlarsa
Sarahh Mutluanneeee17 korkmuyorsanız eğer küçük lavmanlar oluyor onunla sadece kaynatılıp ılık olmuş 20 ml suyla lavman yapa bilirsiniz
_mom Mutluanneeee17 en fazla 8 günü buluyordu bizimki kimi doktora göre 10 kimine göre 12 gün fazla o zaman ilaç verirler