pinarkucuk Bebeğim 1 yaş 2 aylık 17 günlük ama hala yürümüyor ayakta durmak bile istemiyor çok takıyorum normal bir durum mu kızlar
Defnegzm pinarkucuk her çocuk farklıdır benimkide 14 aylık yürümüyor ilk kızım 13 aylık ikincisi 9 aylıkken yürüdü ama bu tembel çıktı bende bekliyorum bizim dişimiz de yok üstelik
laledevri35 Benim kızda 13ayının içinde yürümüyor korkuyor bir iki kez düşmüştü 18ayına kadar normal canım
pinarkucuk Hiilyuss koltuğa felan tutunup hep kalkıyor ayakta duruyor ama tek başına asla durmak istemiyor ayakta tutmaya çalışırken bile hemen yere çömeliyor
Hiilyuss pinarkucuk korkuyor demek ki ayakta dururken dizlerinden tutup sağlam basmasını sağlayabilrisiniz belki öyle öyle güveni gelir
laledevri35 pinarkucuk benimki anne sütü alıuor hala aynı durum anne sütüyle alakalı olduğunu asla düşünmüyorum her çocuk farklı kimisi 8aylık yürürken kimisi 18aylık yürüyor annesi çok takılma zamanı gelince yürür hepsi
kibritci_kiz pinarkucuk benim kızım da hiç anne sütü içmedi 11 aylık yürüdü. Kendinden büyük çocukların olduğu ortamda vakit geçirince onlara özenip yürüyorlar. Bizim o şekilde oldu. Genelde sizinle vakit geçiriyorsa biraz yavaş ilerlemesi normal her bebek farklıdır