papatya0909 Mutfağımda sarmaşık canlı çiçeğim var o yapar mı ya da neyden olabilir bakliyatları kontrol ettim temiz
Minnakordek papatya0909 benim bir defa öyle olmuştu eşim çiçek almış bende görmemişim tabi koymuşum odaya atmamisim o kurumuştu ama demek hafif nemli kalmış epey kurtlanmisti 🤮
Mnli papatya0909 kahve makinanız var mı posayı uzun süredir atmadıysanız o kurtlanır bir de bakliyat dolabı dışında bir yerde yarım kalmış bişeyler varsa yiyecek onlar da kurtlanır
EsrraZ papatya0909 bu sene bende oldu ama tavanda görmedim heryere baktım bütün kurubaklagillerimi döktüm çöpe bulamadım bi kelebektir gidiyor her ay birtane komşuda varda banamı geliyor diye kurmaya başladım 🤣🤣
papatya0909 karaniremm akşam hepsini kontrol ettim hepsi kapalı kavanozda içlerinde de yoktu sildim dolabı yeniden ama bilemedim bir daha boşaltayım olmazsa😔😔😔
papatya0909 EsrraZ mevsimi falan mı acaba nasıl sinekler kısın saklanıyorsa 😂😂 basımıza bela oldu ya tavana bakıyorum habire kız
EsrraZ papatya0909 ayy valla bacım ya zıkkım gelsin valla çok tiksiniyorum ben şu kurt kelebek olayından 🤦♀️
EsrraZ papatya0909 kış gelince gidiyor diyorlar bu arada baharatlıklarına da bak onada geliyor özellikle kırmızı pul bibere 🤢🤢🤢
papatya0909 EsrraZ yavru annemde öyle dedi Bi bakcam bidaha yaa paranoyak oldm iyice tavana baka baka 🫠🫠
papatya0909 Mnli inanın her yeri kontrol ettim nerden cıkıyor bilemedm🤷♀️🤷♀️ tavana bakıyorm habire ya