HilalKaan bnmkide 5 ay 9 günlük, 2 şer gün püre yapıp yedirdim ( patates, elma, havuç,muz, brokoli, kabak yoğurt) buharda bş miktar pişiriyor 2 3 kez püre yapıcak kadar, snra 3 4 tatlı kaşığı kadar ayırıyorum eziyorm biraz sıcak su ekliyorum birazda zeytin yağı ekliyorum, iple çekmeli bi el blendrm var ondan geçiriyorum 2 dk da süper oluyor. Gündüz sebze, akşam meyve veriyorum, öğlen bi ara yoğurt yediriyorm. Tahıllı muzlu vs pirinç unu aldım onuda günde bi kez veriyorum uyanınca açken, su da içirmeyi unutma, e bebekten su aldm biberonda ılık duruyor arada çektiriyorım biberondan, bnmkide emmeyi bıraktı sma mama da alıyor 3 saatte bir 90 cc, şimdi sebzeleri tattırdığım için ekleyerek gidicem kabak ve havuç mesela, çorbalar yapıcam, allerji açısından deneyerek gidiyorum, biraz çorbalarına pirinç, bulgur vs eklerim doyurucu olması için haşlayıp. Şimdilik böyle ilerlemeyi düşünüyorum, 7.ayda 4te bi yumurta sarısı tuzsuz peynir Ekliycem öğünlere sebzeleri arttırırım, pekmek meyvelerine koyarım gibi şeyler 😁😁