ozgeturan aynı durumda olunca okudukça daha çok üzülüyor gerçekten insan 🥹 benim bebeğimin de dişi yok, birkaç gündür kıymalı sebze çorbasını yaparken sebzelerin bazılarını julyen yapıp öyle pişirdim buharda, ilk gün 2-3 parça havuç, diğer gün tatlı patates gibi, ben çorbasını yedirirken önüne koydum, ilk gün biraz ilgilendi ama hiç ağzına götürmedi sadece eliyle oynadı o sırada çorbasını az az yedirdim, sonraki gün ağzına götürdü birazını ve damağıyla ezdi, kendi kendine yemesi konusunda baya panik bir tipim bu arada ama kendimi sakinleştirmeye çalışarak denedim, yarın miktarı biraz artırarak tekrar deneyeceğim belki kendi kendine yiyen bir bebek olmak istiyor bilmiyorum, bu arada dediğim gibi ben çorbasını ayrı bir kasede yedirmeye çalışıyorum hala sanki yemeklere dokunurken biraz daha kolay yiyor gibi hissettim ama sadece bugün öyle denk gelmiş de olabilir, eğer denemek istiyorsanız size de cesaret olsun diye yazmak istedim 💕
Bu arada 6 aylıkken başladık ek gıdaya son 15 güne kadar da iyi gelmiştik severek yiyordu ama son 15 gündür yemek istemiyor belki de geçici bir süreç.