minervadefne Prensesannesi___ mama sandalyesi oyuncağı geliyormuş bende alayım bi diyip duruyordum 😁 onu alacağım halası da dönen çarklar oyuncağı ile denge kulesinden alacakmış 🥹 ben oyuncak hastasıyım aşırı seviyorum böyle hele farklıysa ama frenliyorum kendimi 🤣
reyhanmv Oynar gözlü kitaplar varmış onu mama sandalyesi oyuncağı denge kulesi bir de çarşaf seti alıcam bir de kendime lavın kilitli saklama kaplarından alcam kendimi boş geçemem😀😀😀😀 Prensesannesi___
Rabiiul Prensesannesi___ ben ayırttırdım kızım uyandığında gidip alacağım. Fisher price tablet Oyun kumandası Fil Mama sandalyesi oyuncağı Denge kulesi Halka Ahşap bultak ( küçükken bende çok severdim ) Pencere kitaplar
Prensesannesi___ minervadefne yaa bende mama sandalyesi almak istiyorum albüm gelcek ondan almak istiyorum meyve süzgeci var onu almak istiyorum çok şey almak istiyorum ama dediğiniz gibi frenliyorum
minervadefne Prensesannesi___ bide 6 yaşında kızım var ondan kalanlarda var elimden geldiğince iyi oyuncaklar almıştım oda zarar vermedi ondan da çok alamıyorum 😁 evet meyve süzgeci de gördüm lazım aslında ama sonra alırım dedim. Albümü görmedim ama bakayım bir bende
reyhanmv Prensesannesi___ ❤️🔥❤️🔥 teşekkür ederim hava güzel olursa oğluşmla geze geze bakarız hatta
reyhanmv Prensesannesi___ kaç aylık bende henüz yok öyle bişey geçen gün eğitici köpekçik aldım 5bucuk aylık hiç oyundan anlamıyor daha
reyhanmv cennet3534 aktivite halısı üstten oyuncak asılı olanlar mı ondan var. Ben üstü şekilli büyük halılar var ondan sandım
cennet3534 reyhanmv aynen oyuncak asılı olanlar var canın öteki türlü olsa bende alırdım baktım çünkü