Happy1034 Kızlar DYSON almak istiyorum,fakat ne almalıyım bu fiyata değiyor mu ondan da emin değilim akıl verin alerjik bir çocuğum var , iyi bir süpürge istiyorum
cokbilmismom Happy1034 dyson v15detect total clean aldım dün geldi bugün koltukları ve yerleri süpürdüm bir gün önce kablolu süpürgemle süpürmüştüm ama çıkan toza inanamadım 🤦🏼♀️ özellikle koltuk başlığı o kadar güzel kiiii bir de lazer tabi. Kullanmasında çok pratik. Çok parçalı olan ürünü almaya özen gösterin koltuk ve toz alma basligi mutlaka olsun. Yeni deneyimliyorum uzun vadede nasıl olacak göreceğim bakalım
Noname21 Happy1034 bende v11 var dyson piyasanın toz çekme anlamında bence en iyi süpürgesi ben yaklaşık üç bucuk senedir kullanıyorum Ama şimdi bozulsa tekrar dyson aşmak yerine iyi bir hem ıslak hem kuru süpürge alırım Yerleri silme derdinden de kurtulurum
theyikik Happy1034 ben v15 detect absolute kullanıyorum aşırı memnunum. Hatta geçen post açmıştım garanti süreci nasıl oluyor falan diye , lazer başlığın hortumu yırtılmıştı ama çok az pirinç tanesi kadar. Çekişini etkilemiyordu ama o kadar para verdim tamir etsinler diye müşteri hizmetlerini aradım. Görüntülü arayıp baktı ettiler ve size sipariş oluşturuyorum dediler yenisini gönderdiler 😅 mallarının da arkasındalar yani
Nur2021 Happy1034 hani agir demezseniz ihlas aura cleanmax derdim… cunki kiri tozu suya hapsediyor asla toz cikarmiyor haznesini temizlerkende… dyson haznesi temizlerken toz seklinde cikarir pisligi etrafa yine sacilir diye dusunuyorum hic kullanmadim tabi
Happy1034 cokbilmismom gen serisinde arıza çok çıkıyor diye okudum,araştırınca daha çok kafam karıştı :) ya evet bnde merak ediyorum o çıkacak tozları gen dersinin bakır rengi olanı olabilir o zmn sadece onda koltuk alltları için aparat var
cokbilmismom Happy1034 koltuk altı aparatı önemli değil benim için benim aldığımda yoktu mesela ama kullandığımda ihtiyaç hissetmedim açıkçası ben aldığımın fotosunu atıyorum dyson kendi sitesinden aldım. 8 tane başlığı var içinde 
cokbilmismom gencbir_anne evet öyle ama çok rahat zaten süpürgeyi tutuğun yerde elinin altında kalıyor basmak çok kolay. O kadar narin bir tuş ki dokunduğun an çalışıyor
Happy1034 Nur2021 yok gen serisinde öyle bir sorun yok ihlal hep bana itici geldi nedense ya reklamı çok yapıldığı için blmiyorum😃
Nur2021 Happy1034 ucretsiz tanitima geliyorlar, kendi gozunuzle gorun nasil temizledgni, ben assiri memnunum temizliginden