Defnemerve Bi2 ay 13 günlüğüz Bazen 5 saati buluyor gece uykusun bebeğimin uyanması ben yinede uykusunda veriyorum mememi uykusu bölünüyor ama bezide. Uzun süre kalsın istemiyorum sizde durumlar naaıl
MomTubamom Defnemerve geceleri bende ellemiyorum ne zaman uyanırsa emziriyorum emmesi doyması kısa sürüyo ama şu gaz çıkarma işi saatlerimi alıyo gazını çıkarmazsa kusuyo
Denizsevim Defnemerve 40ı çıkmış. 40ından sonra zorunda kalmadıkça altını sabaha kadar alma. Birde o uyanınca emzir. Uykusunu bölme.
Bulut_pelin Defnemerve sarılık riski var mı canım, benimki de sürekli uyumak istiyor ama sarılık yükselir diye korkuyorum
Seydaalp Canım bende illa doyuruyordum ama doyurma alışır sonra gece çok kalkar dediler bezide aynı şekilde
Defnemerve Seydaalp kilo alımı normal çok şükür ama şu az emdi doydumu çelişkisi yüzünden oluyor hep 🙈❣️
deletedmom4842 Defnemerve Aslında o kendi acıkınca kalkar ama yine de o süre zarfında istersen bir kere besleyebilirsin.
Zeynepeymen Defnemerve 13 günlük ve 5 saat cnm cok uzun bir süre ben alarm kurup kalkıordm oglum suan 3 aylık uyandırmasm oda 5 saat kalkmaz arada saat kuruyorum bes saat ac durmasını ıstemıyorum gece bekdr emerse okdr saglıklı buyur
Eymen190218 Defnemerve canım kilo alımında bi problem yoksa uyandırmamanı tavsiye ederim.artık oda uyku düzenini oluşturuyor.zaten acıksa uyanır benim doktorum öyle demişti.bezi içinde sabah kalkınca değiştir bölme uykusunu derim
MTkutay Defnemerve doktorlar gece bebek rahatsız olmadığı sürece bez değişimi onermiyor artı uyku konusunu da bence araştır 2 ayı geçmişse o talep etmedikçe uyandırıp emzirmen gerekmez Die biliyorum
Seydaalp Defnemerve o bende de oluyordu canım çok vicdan azabı çekiyordum ama doktor uyandırma dediyse bi bildiği vardır herhalde dedim öyle rahatlattım kendimi yoksa alıştırmak. Da zor . Zaten acıkınca uyanıyorlar 😊
TugceAsyaY Bende uyandırmıyodum sonra bebeğim 20 günde 450 gr 10 günde ise hiç kilo almadı. Meğersem gece beslenmesi en önemli şeymiş doktor en fazla 3 saati bulsun 2 saatte 1 emzir dedi toparladık çok şükür. Uyuyakalıyoruz elbette 4 saati bulduğu oluyo 🙈 fakat bence uyandırıp emzirin. Bizim de aynı civarlardaydı 😄
Nereidd Defnemerve uyuyan çocuk uyandırılmaz altın kural 😉 bırakın uyusun artık açıklığında uyanacak kadar büyük merak etmeyin, bezinden de hemen bişey olmaz, kaka yapsa zaten uyanır rahatsız olur