Liyaayse 1byd 7-8 arası uyanması gerekiyor. Her gün 15-20 dk öne çekerek uyandırabilirsiniz. Hemen 7 de uyandırırsanız çok huysuz olabilir
aysebb 1byd 7 de uyanıyor. Yakında 12 aylık olacak ama nereydeyse 4. ayından beri böyle yani. Akşam erken yatması için sabah 7-8 arası kalkması gerekiyor 9 geç oluyor bebekler için maalesef
kado5518 1byd 1 yaşında kızım 12 de birde uyanıyor gece on ikide zorla uyutuyorum önceden on da on birde uyuyordu bir saat uyuyup kalkıyordu saatlerce saglamama rağmen uyuşmuyorsu gece 3 e dörde kadar artık bu uyku konusu beni bunaltı bı duzenimiz yok çok geç kalktığı için doğru düzgün dışarı çıkamıyoruz kahvaltı ev işi yemekti derken akşam oluyor..
Mrv_cnl 1byd Benil oğlum 2,5 yaşında doğduğu günden bere 7-8 arası ve genelde 7:30 da kurulu saat gibi uyanıyor. Kaçta yatarsa yatsın fark etmiyor. Ama uyku saatini öne çekip öğlen uykusunu 12-1 e alın akşama deha rahat oluyor. 9 da yatağa girersiniz
ecrinnannesi 9 aylık bebeğim sabah 9 10 kadar uyur aksamda 10 buçuk gibi uyur gece de 4 5 gibi emer geri uyur
Kediperest 15 aylık kızım 14 . aya kadar sabah 7 de kalkardı akşam en geç 22.00 da uyurdu ne oldıysa 15.ayda 12 de kalkıyor gece bir ön ikiye kadar uyumuyo….. Uyku saatlerini yavaş yavaş öne çekeyim dedim yok huzursuz ağlıyo uyumak istiyor napacağımı bilmiyorum