Ya kızlar sadece benim çocuğum mu böyle ben anlamıyorum ki yaa,bir dakika yerind durmaz,evet anlıyorum fazla hareketli bir çocuk ama tek başıma olunca cinnet geçirecek duruma geliyorum ,gün içinde uyutmuyorum gece erken uyur diye yinede binbir kıyametle uyutmaya çalışıyorum her gece çığlık ağlama kıyameti kopartıyor ,10 dakikalığına bile olsa kimseyr bırakamıyorum ,yarın hastane randevum var ve babaannesi çok yakın aynı mahalledeyiz ,ona yarın çocuğa bakar mısın bir saat bile sürmez gider gelirim dolmuşta hastanede durmaz beni perişan eder dedim ,bilmiyorum işlerim falan var dedi ,ya bide hani herkes şey diyorya birileri için doğurmadın çocuğu,yada ne biliyim mecbur değil,o zaman neden babaannesi ne için babaannesi ,bende istiyorum en azından yarım saat d olsa ilgilense bende iş yapsam belki kafamı toplarım , böyle çok stres oluyorum ve bide bu çocuk hep böyle mi olcak yaa çok korkuyorum ,ikinci çocuk fikri bile beni öyle korkutuyor ki ,ne yapabilirim var mı önerileriniz,deliricem artık