Birhaziranhikayesi Ben de phılıpsınki var bir gazla aldım ama kullanmıyorum ne yapabilirim önerisi olan var mı
Iremylcnkya07 Birhaziranhikayesi Ben Karaca kullanıyorum güzel eğer hiç kullanmıyosanız satın kullancak birine verin
Rez Birhaziranhikayesi arzum var bende yaz ayında almıştım sırf kızım meyve yesin diye her bişili yapıp verdim ama yok içmedi, neyse pes etmiyorum kendime kullanıyorum oğlum büyüyor kullanırım. Zamanım olsa neler neler yaparım da 🫠🫠
Birhaziranhikayesi lidokain yanlış anlaşılmışım, nasıl kullanabilirim neler yapabilirim fikir verin anlamında söyledim 😂
Birhaziranhikayesi Iremylcnkya07 yanlış anlaşılmışım, nasıl kullanabilirim neler yapabilirim fikir verin anlamında söyledim 😂
Iremylcnkya07 Birhaziranhikayesi Ben yoğurt muz çilek biraz bal yoğurt yerine sütte olabilir çekip kızıma içiriyorum biz eşimle de dondurma dondurulmuş muz birwz süt ekleyip milkshake tarzı içiyoruz
Rez Birhaziranhikayesi daha çok kızımın yemediği meyveleri kefirle atıyorum bir iki ceviz az tarçın bal , kendime de keten tohumlu karışımlar yine muzlu süt olur, eşime de rokalı salatalıklı limonlu detoks olur, çok çeşit var bunlar geldi aklıma