Tugce_cetinn Bebeğim 13 aylık 10 aydan beri 10 kilo hiç kilo alma verme olmuyor normal mi sizce ya ve yemesi bu ara azaldı ona rağmen günde 3 kere büyük tuvaletini yapıyor
Humeyramm Tugce_cetinn Çok hareketli olduğu içindir kilo almaması. Bnm kızımda 9. Aydan 12. Aya kadar 50 gr almamıştı
ayan95 Tugce_cetinn benim kızımda 13 aylık 8 kilo :) hiç kilo almıyor çok hareketli doktor kilosu da az dedi hiç iştahı yok sağlığı yerinde çok şükür pıtır pıtır yürüyor ama 🙂
Diva Tugce_cetinn norma kilosu belli bir şeyden sonra kilo alımı yavaşlıyor veya duruyor boya gidiyor daha çok şöyle düşünün 13 aylıkken 10 kilo benim 36 aylık 14 kilo
durubalci ayan95 merhabalar benim bebeğim de aynı 12 aylık olacak 8 kilo bile yok ve hiç kilo almadı 3 aydır. Şuan ne durumda acaba sonradan düzeldi mi? Hiç yemiyor sadece emiyor
Tugce_cetinn Bolmayonezlitavukdoner kilosu problem değil kilo hiç almadı 3 aydan beri o yüzden bilgi almak istedim
heygorl Tugce_cetinn benim oğlan küçük doğdu erken doğdu sonra tombik bir bebek oldu sonra 12. Ayından 22 aylık olana kadar aynı kiloda durdu ki çok güzel yemek yer ama gel gör ki bir dakika oturmaz. Daha iki aydır bir kilo almış ♥️😀 takılmayın yani normal
ayan95 Esen3535 kızımdan küçükler büyük duruyor maşallahları var benimki çıtı pıtı minyon olucak belli ki sağlıklı olsunlar da takılmıyorum artık 🙂
ayan95 durubalci kızım 2,5 yaşında 11 kilo çıtı pıtı kıyafetlerle işte biraz kilolu yoksa kaburgaları sayılıyor ikinci bebeğimi bugün kaybettim varsın zayıf olsun sağlıklı olsun yaşasında hiç takılmıyorum önceki gibi
ayan95 durubalci Allah razı olsun canı sağolsun da sağlıklı olsunda Bişi olmaz kafaya takmayın varsın öyle olsun
durubalci ayan95 doğru diyorsunuz ben de 3 kez düşük yaptım ve 9 yıl sonra anne oldum. Ondan mı yoksa annelik mi bilmem hep bir kaygı. Ama dediğiniz gibi Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza