yamaniskom Kızlar bebeğim 5 aylık bugün bu damlayı aldım fakat ezcacı bana günde 3 damla kullanmam gerektiğini söyledi ama ben kiloya göre verilmesini duymuştum. Siz nasıl veriyosunuz?
ngold yamaniskom kızım 7kilo çıktı kontrolde doktor 10damla ver dedi neye göre hesapladı bilmiyorum ama kutunun üzerinde de 1ml verin yazıyor baktım 10damla 1ml yapıyo hemen hemen
yamaniskom ngold benim bebeğimde 7 kilo eczacı 3 damla ver dedi başkalarına sordurdum biri 5 biri 6 damla dedi şaştım kaldım ne yapsam bilemedim ya
selces yamaniskom kilo başına bir damla olacak şekilde demişti çocuk doktorumuz bende o şekilde kullanıyorum kilosu arttıkça damla sayısını da artıracaksınız
aylnnnn yamaniskom doktorumuz devletin verdiği vegaferon için kilo başına bir damla demişti. Ozman yaklaşık 6 kilolardı 5 damla verelim demişti. Biz ocean microfer kullanmak istiyoruz diyince kutusunu inceledi ve 9 - 10 damla verelim dedi
Gizmokzilla yamaniskom kilosunun 2.35 katını kullancaksınız hatta kilosu kadar da değil 🤣 3 damla d vitamini için demiş olmasın?
yamaniskom Gizmokzilla valla tekrar sordum hatta kiloya göre verilmiyo mu diye hayır 3 damla dedi başka eczacılara da sordurdum biri 5 ver diyo biri 6 napacağımı şaşırdım resmen😂😂
Gizmokzilla yamaniskom siz benim dediğimi uygulayın içinde ki demir oranı çok düşük kilo başı 2.35 damla verilmesi lazım 🤣 o yüzden kilosunu 2.35 ile çarpıp ona göre verin damlasını🌸 eczacıların bu fazla bilmişliği.. 🤣
hry410_ Dvt 3 olan 3 damla diğeri kilo başına 1 damla olarak kullanıyorum içinde 0.5ml var onunla veriyorum