hanimefendii Kızlar Philips ve Tefal dışında ütü tavsiyesi verebilir misiniz? Not:Başlık alakasızdır. Fikrim yok tavsiyelere ihtiyacım var kusura bakmayın 🌼
Nilfe_eflin hanimefendii Sende onun kafasına telefon fırlat demeye gelmiştim. Ama gerçek değilmiş😂 Ütü hakkında bilgim yok Fakir kullanıyorum üstte kalsın
hanimefendii Nilfe_eflin memnun musun? Ya ütüyühiç sevmiyorum böyle tek seferde dümdüz etsin bitsin istiyorum. Tavsiye için teşekkürler. Olur da başıma gelirse yaparım 🤣
Nilfe_eflin hanimefendii 2021 yılında Trendyol dan çeyizim için almıştım baya iyi bana göre 😂bende çok ütü sevmem ama yapınca iyi yapıyor
annekko hanimefendii Philips ve Tefali elediysen zaten ütü kalmıyor. Annem Arzum kullandı memnun kalmadı Philipse geri döndü
hazal3421 hanimefendii kesinlikle Tefal babamgilin tefaldi süperdi ben kendime Philips aldım daha uygun fiyatlı diye ama kesinlikle çeyreği bile olamaz
pasaklisinkukuli hanimefendii cem özkök bi ütü kullanıyor cok güzel ama markasını bilmiyom instagramdan bak bence
baharma pasaklisinkukuli merak ettim baktım gerçekten güzelmiş. Ütü terapisi diye realsi var. Orada philips kullanmış, başarılı görünüyor.
farelikoyunkavalcisi hanimefendii kullanmadım ama homend buhar kazanlı iyi diye duymuştum bakabilirsiniz yorumlarına şikayetlerine
pgoktasss hanimefendii annem homend kullanıyor yaklaşık 10 yıl önce almıştık eski kalitesi var mıdır bilmiyorum ama hala taş gibi ütü 🙏🏻 ben ise philips kullanıyorum bende çok memnunum