Deletedmom_215 Kızlar 15 aylık oğluma Lego alacağım hangi serisini alayım öneriniz var mıdır? İlerisi yaşları içinde önerebilirsiniz.
Asyaveannesi04 Deletedmom_215 Lego duplo serisi kesinlikle biz bütün setlerini aldık alfabe, sayı arabası, mickeyli olanı
ArvenMom Deletedmom_215 lego duplo kesinlikle bir çok serisi var valla hatta ben bile oynuyorum kendim için de legonun büyüklerini aldım 😂
Bayancorek Deletedmom_215 duplo serisi ❤️ neredeyse hepsini aldım 2 yaşında hep onlarla oynuyor zeka gelişimi vs için de çok önemli uzun bir süre de oynar
Deletedmom_215 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Asyaveannesi04 Mnli ArvenMom Bayancorek tamamdır kızlar teşekkür ediyorum indirimdeyken alacağım 🌸🌸
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Deletedmom_215 duplo sonsuz tavsiye 🥰 13 aylık oğlum çookkk sevdi 4-5 tane serisini aldık
Alerjikrinit Deletedmom_215 Lego duplo çok güzel. Tren, itfaiye, inşaat , çiftlik serisi var bizde. Hepsini birleştirip oyun kuruyor çok seviyor oğlum.
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Alerjikrinit bende almak istiyorum manyetik blok hangi marka var sizde ? Memnun musunuz
Alerjikrinit YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU playmag markası. Amazon’dan almıştım. Alırken çok kararsız kaldım pahalı diye. Eşim böyle konularda çok gıcıktır çünkü. Ama o bile dedi ki parasını hakediyormuş. Aylarca oğlum sadece onunla oynadı. Şimdi arada kaldırır çıkarırız ben bile çok eğleniyorum oynarken. Ayrıca eve gelen her yaş grubundan misafir çocuğununda dikkatini çekiyor. Yani muhtemelen büyüse dahi oynayacak. Çok memnunuz
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Alerjikrinit süper o zaman benimde hep aklımda böyle şeyleri çok seviyorum, hem uzun vadeli kullanım açısından hem faydaları açısından bende bakayım o markaya yazdığınız çok iyi oldu çok teşekkür ederim 🥰
Deletedmom_215 Alerjikrinit anladım onu alıp almamakta çok kararsızdım influencerlar aşırı sisiriyor ya reklam amaçlı mı acaba diye düşünüyordum. Tamamdır onuda alacağım teşekkür ediyorum 🌸
Alerjikrinit Deletedmom_215 ben arkadaşımın evinde gördüm orada çocuk saatlerce uğraşıp oynayınca almak istedim. Çocuğunuzun oyuncağa ilgisi varsa kesinlikle oynar