Hllasaf Merhaba oğlumun üst dişleri ayrık çıkmıştı burda okuduğum bir kaç posttan sonra aklıma geldi bir bakayım dedim galiba oğlumda dudak bağı var bilen biri beni aydınlatabilir mi ne yapmam gerekiyor konuşmaya engel mi kestirmem mi gerekiyor bu zamana kadar hiç bir çocuk doktoru söylemedi dişlerine bakarken falan ama endişelendim şimdi
simseklivekalpli Hllasaf doktorlar ellemiyor benim kızım peltek konuşuyor bağ yüzünden. İnsaAllah bi şekilde kopar diye umut ediyorum.
Sinemeyra Hllasaf kızımda da var dişleri ayrık çıktı doktora götürdüm kesmen gerekmiyo konuşmuyo engel değil dedi dişçiye de gösterebilirsin dedi götürmedim duruyo
Busra3460 Hllasaf benim kızımında var konuşmaya engel değil dedi doktorumuz fakat 7 yaşına geldiğinde yani o dişleri düşmeye başladığı zaman diş hekimi tarafından kesiliyor dedi
umayim54 Hllasaf bugün doktora bunun için gittim kızım 11 aylık ve üst dişleri dudak bağından dolayı ayrı çıktı doktor baktı bunun için üç doktor var dedi bir plastik cerrahi iki diş doktoru üç kulak burun boğaz üçüne de git ne diyor bak ona göre hareket et dedi bende öyle yapcam
Hllasaf simseklivekalpli konuşmasını engellemez yani kesiliyor diye okudum ama hangi doktora göstermem gerekir 🥹
simseklivekalpli Hllasaf cocuk cerrahi bakıyor. Peltek konuşuyor net çıkmıyor kelimeleri. Oğlumun koptu ablasından 2.5 yaş küçük ama daha net anlaşılıyor kelimeleri mesela.
Bereninannesii34 Benim kızımın da dudak bağı var, üst ön dişleri ayrık baya. Doktorumuza söyledim diş doktoruna gitmemizi söyledi o daha net bilgi verir, eğer ki kesilmesi gerekiyorsa da çok basit bir işlemle kesilir demişti. Ben de götürmedim henüz.
Hllasaf Bereninannesii34 internette Farklı Farklı bir sürü şey yazıyor emin olamadım kimi yerde kesilmesi gerektiği kimi yerde bir sorun oluşturmayacağı yazıyor en iyisi bir doktora göstermek teşekkür ederim