gamze28y Oğlum bır buçuk yasında ve dişleri çürüyor çok erken geldı bana basına gelen var mı neler yaptınız
Gzdnr17 gamze28y beneklere uygun diş macunu ve fırçalar var Aysan itibaren parmak fırça ile temizlemeye başlamalısınız şeker ya da meyve suyu tüketiyorsa bunlar hızla çürütüyor
dertlikaval Yarenylmzz benim oğlım da bir yaşına girdi nasıl fırçalamalıyım bildiğimiz bebekler için diş macunu ve fırçası mı alayım
Yarenylmzz dertlikaval klasik o küçük fırçalardan alabilirsiniz macun çok önemli değil normal alıştırın sonra macuna geçersiniz
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU dertlikaval bebekler için rocs marka fırça alabilirisiniz 3 yaşına kadar macun kullanmasanız da olur 🌸
begonvi Benm bebegımın de öyle 2 yaş ve on ıkı dışı koyu kahve olmuş nasıl gecırebılırım fırçalama yapıyoruz ama öyle duruyor gecmıyor
tazemom1 begonvi maalesef o geçmiyor bizde de aynı sorun var Doktor 3-4 yaşında temizleriz , şimdi yaparsa korkar ya da lekeler tekrar eder dedi
Cicektebenimcicekligunlerde gamze28y Gece emmesi sararti yaptı bizde, Karbonatlı bezle siliyorum. Fırçalattırmıyor. Baya geçti emzirmeyi bitaktirinca lekeler..
alexab gamze28y mutlaka dişlerini fırçalaması lazım. Fırçaladıktan sonra birşey yiyip içmemesi lazım. Yani bizim gece yatarken ve sabah kalkınca yaptığımız gibi. Yoksa çürür.
alexab gamze28y genelde bebekler gece beslenmesini 9-10. Ayda bırakır doktor aksini söylemiyorsa. Acıkır diye korkuyorsanız içiniz rahat olsun.