oglumunannesiyim_- Kızlar akşama vejeteryan bir misafirim var ne yemek yapayım sizce düşünüyorum fakat aklıma bişey gelmiyor
bsmnl oglumunannesiyim_- fırında sebze yemeği yapabilirsiniz veya zeytinyağlı bit yemek biber dolması taze fasulye gibi
aleksandralarossa oglumunannesiyim_- benim bütün arkadaşlarım vejeteryan bu konuds profesyonelleştim😁 dün geldiler mesela çırba pilav iman bayıldı yaptım. Eritme peynirli mantarlı mezeler güzel oluyor. Sebze yemeği de güzel olur. Hamur işi ağırlıklı bişiler yapabilirsin
elfnurs oglumunannesiyim_- bencede fırında karışık kızartma patates biber kirmiizi kapya patlıcan havuç kabak falan baharatlayip atınca çok güzel oluyor yada karnıbahar falan
oglumunannesiyim_- Tatlım salatam çorbam hazır fakat ana yemek yok Rus salatası profiterol tatlısı ve tarhana çorbam hazır
zmiraymom oglumunannesiyim_- vejeteryansa yoğurt ve yumurta içeren şeylerde yemeyebilir öyle bi tanıdığım var yoğurdu mesela Hindistan cevizi yoğurdu. Bu yaptıklarınızı asla yemiyebilir
oglumunannesiyim_- bisenakillisinzaten sarma saramam evde yerinde durmayan bı yerlere tırmanmaya çalışan bir bebişim var
[silindi] @oglumunannesiyim_- mantar sote yapabilirsin ratatuy yapabilirsin zeytinyagli taze fasulye yapabilirsin😊