deniz-44 Kızlar kaç gecedir yatakta dönüp duruyorum ter basıyor korku basıyor uykuya geçmem çok zor oluyor içime kötü hisler geliyor bebeğim uyuyorken şimdi de ben uyuyamıyorum uff psikolojim bozuldu var mı benim gibi olan kızlar
annebebek012 deniz-44 valla ben şu gündemdeki haberler yüzünden böyleyim psikolojim bozuldu resmen görmek istemiyorum ama hep önüme çıkıyor korkuyorum sabahlara kadar uyumuyorum bende
Aleyy21 deniz-44 ben de aynı durumdayım geceleri 3 gibi uyanıp sabaha kadar uyuyamıyorum . Çok etkileniyorum böyle olaylardan korkudan uçuk çıktı dudağımda.
iki_prensesannesi deniz-44 panik bozukluğunuz olabilir kaygı endişe hissettiginiz için uykuya gecmekde zorlaniyor olabilirsiniz pskologa mutlaka gidin
Mavii90 deniz-44 bende de zaman zaman uykuya dalamama sorunları oluyor, gün içerisinde 1-2 kupa papatya çayı içiyorum. Hem biraz gevşetiyor hem de uykuya geçişi kolaylaştırıyor deneyebilirsiniz🌼
annebebek012 deniz-44 gece uyuyamıyorum sabaha karşı hava aydınlanınca anca çok etkilendim böyle olacagımı bile bile de izledim sosyal medyada paylaşım da çok fazla nereye girsem karsıma çıkıyor
deniz-44 iki_prensesannesi kaygı bozukluğu var bende zaten ara ara böyle oluyorum psikolojim bozuluyor yaa uff
selimalpinannesi Şu gündemdeki haberlerden sonra ben de aynı sizin gibiyim 3 4 gündür.. zaten bebeğim şu anda iş çıkarma döneminde ne kadar uyusam kâr ama asla uyuyamıyorum içimde bir hep bir korku var huzursuzluk var neyse ki tek değilmişim🥲
Alerjikrinit deniz-44 lohusa dönemi (benim lohusalık 1,1,5 sene sürdü ) uzun süre yaşadım bunu. Çocuk uyurdu ben uyuyamazdım. Sabah ezanına uyanır kalırdım. Sonra düzeldi biraz psikolojik gibi