Remz17 Bebeğim kolik ve Sma kullanıyordum kabızlık yaptı doktor evolvia ac önerdi kullananlar nasıl bebekte kilo alımı oluyor mu yarıyor mu
pamukluanne Biz evolviya kullanıyoruz süt alerjimiz olduğu için doktorumuz raporladı kızım içiyor içtiğinden beri toparladı fakat istenilen düzeyde içmediği için tam kilo alımı olmadı benim kızım az içen bir bebek olduğu için tam kilo yapıyor diyemem
pamukluanne kubraumayy evolvia rp2 kullanıyoruz zaten alerji maması gayet güzel ama bebeğim çok kilo almadı artık ek gıdada olduğu için de sorun yapmıyorum
pamukluanne kubraumayy pişik yapacak şekilde asidik mukuslu kaka ki zaten bizimki vücudu komple kızardı kabardı kaynar su dökülmüş gibi görüntüsü vardı yani çok zordu gerçekten
zeynep8134 pamukluanne merhaba alerjisini kim buldu çocuk doktorumu yoksa cildiyeyemi gittiniz? Benim çocuğumda da ilerlemiş şekilde pişik var ne yaptıysak geçmiyor 🥺 sadece bi doktor bu mamayı verdi bide madacassol verdi ama kızarıklık daha çok arttı yine
pamukluanne zeynep8134 çocuk doktoruna gittik ilk olarak o bizi alerjiye yönlendirdi o süreçte de bize numune denemelik alerji maması vermişti zaten teşhis konulmadan ben tahmin ettiğim için sıkı diyete başladım süt ürünleri domates kuruyemiş kızartmalar dahil bişey yemedim ancak bir ayda bebeğim düzene girdi alerji doktorumuz da aynı şekilde bize diyet verdi krem verdi mukuslu kaka için de laktoz damlası yazmıştı
zeynep8134 pamukluanne Sizinle iletişime geçme şansımız var mı acaba size fotoğraf atmak istiyorum. Benim oğlumunda kakası mukuslu, geçmeyen pişik ve yüzü çok kötü ne yazık ki 😞