nurnisanurrr Sizinde bebeğiniz uyusa bile boş boş oturup uzanıp vakit geçirdiğiniz oluyor mu? Nasıl motive olup işleri yapiyorsunuz
3kedili2bebekli nurnisanurrr uyurken sadece yemek yapıyorum başka bir şey yapamıyorum içimden gelmiyor hemde ses olursa uyanıyorlar sonra akşam oluyor mecbur işler beni bekliyor gece yapıyorum uykusuz kalıyorum bir daha böyle olmayacak diyorum ama yine de oluyor 😂
efesmommm Bende yapmıyorum😂 bide üstüne çalışıyorum haftasonu da çocuğu tutacak birini arıyorum ki temizlik yemek yapabileyim😂😂 bazen temizliği eşim yapıyor (genelde😂) ne yapalım hayat müşterek ve kadınların yükü çok destek lazım
nurnisanurrr pantenkelebek bir yandan işlerde büyüyor kafada ama gerçi bi kalkınca herşeyi yetiştiriyoruz Allah’ın yardımıyla
Asyaveannesi04 nurnisanurrr hiiç öyle bir vaktim olmuyor ki 😅 sabah 9/5 çalışıyorum 5den sonra eve geldiğimde de çamaşır, bulaşık bebemle oynamak, banyosu vs gece 2 den önce zaten yatmıyorum 🤦🏻♀️🥲
aybarsbebekk nurnisanurrr bebeğimş uyutuyorum şuan ve evi mi silsem yoksa yanında uzansam mı diye düşünüyorum 😂 muhtemelen uzanıcam
serendipity16 nurnisanurrr çok oluyor valla zaten gündüz uykuları kısa o kısacık zamanda da koşturmak istemiyorum belim sırtım ağrıyor genelde uzanıp dinleniyorum iyi geliyor