Snglkargc_0107 Kızlar günaydın kızım 15 aylık dünden beri kuru bi öksürüğü var önerebileceğiniz bisey var mı
SweetMom__ Snglkargc_0107 tereyağ hafif erisin öyle kızgın yağda erimesin sonr içine pekmez yada keci boynuzu çok 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı kaşığı var 10 dk sonra su içtir şifa versin inşallah canım geçmiş olsun
mehtap3423 Snglkargc_0107 benim bebeğim de kuru öksürük vardı hastane götürdüm buhar tek ver dedi veriyorum iyi geldi
bebegiminbesigicamdan Snglkargc_0107 bisolnatur kullanabilirsiniz kuru oksurugu alerji ilaclari kesiyo direk doktora sorarak kullanabilirsiniz
SweetMom__ Snglkargc_0107 altını kapat sonra içine pekmez vs onu koy canım sadece erisin kısık ateşte canm
SweetMom__ Snglkargc_0107 zaten dünden beri kuru az olduğu için tarifi verdim şimdi çok yoğun olsaydı hastaneye götürün derdim evde şifa dolusu tavuklu sarımsaklı çorbada yapabilirsin canım. Ne demek 😊
Snglkargc_0107 SweetMom__ bende o yüzden canım direk ilaç vermek istemiyorum doktor biseyler yazar çünkü hemen o yüzden evde doğal yolla daha iyi 😊
SweetMom__ Snglkargc_0107 evet canım bende hafif olan şeyleri evde geçiririm geçmiyorsa zaten doktor yolu gözüküyor😊😊
Birminiktospik İnstagramda çocukseviyor diye bir sayfa var oraya bakmanızı tavsiye ederim söylediklerini uyguladım 6 aylık bebeğim bir hafta kadar sürede balgamlı öksürükten kurtuldu