aylizinannesiiii Kizlar sırtımdaki et beni olan yeri farketmeyip kaşıdım küçük küçük kanıyor kenarından ne yapabilirim hafif hafif kabuyor kurumamış hala
Nikita aylizinannesiiii et benlerini sağlık ocaklarında spreyle dondurup alıyorlardı. Bir başvurun isterseniz. Siz krem yerine varsa batikon, oksijenli su gibi steril temizleme malzemeleri sürün. Yoksa dokunmayın. Açık yaraya akla gelen ilk krem sürülmez.
aylizinannesiiii annevebebegiii__ ne kremi surecegim hiç ellemiyorum küçük küçük kanıyor atlete gece uyurken minik minik damlamis çok korktum ya ağladım panik atağım bide
aylizinannesiiii Nikita hiç dokunmadım ama toplu iğne gibi küçük küçük kanıyor kasirken tahriş ettim herhalde ya aşırı panik oldum acile gidecektim neredeyse
aylizinannesiiii annevebebegiii__ et benine zarar vermez mi küçük küçük kanıyor minik minik kıyafet değdikce
aylizinannesiiii nihathatipoglununtesbihi yaa 🥲😂😂 aşırı korktum ama sabahtan beri ağliyorum panik oldum
aylizinannesiiii nihathatipoglununtesbihi ay internette o kadar çok şeyler okudum ki kanser eder kanatmak diye öleceğim sandım korkudan 🥲🥲🥲
Usnac1995 aylizinannesiiii vücudunda belki o yüzden fazladan vardır. Kimisi kaşınıop tanıyordu patoloji gönderdiler . Şükür sorun çıkmadı ama şu an takipli Yani korkmayın ama bir doktora gidin
nihathatipoglununtesbihi aylizinannesiiii İnternete bakma bas ağrısı yazsan beyin kanaması derler hahha
ayisit aylizinannesiiii isterseniz cildiyeye gidin. Evde babam kendisi at kılı ile bağlayıp düşürmüştü sıkı sıkı bağlayıp 3-4 güne kuruyup kendi düşüyor