Gamzeli2206 Arkadaşlar bu gün haberlerde peynir altı suyunu 4 yaşından sonra verebilirsiniz dediler kafam karıştı burda ki annelerimiz hep kullanıyor bende tam kullanıcaktım kararsız kaldım böbrekler tam süzemez miş 4 yaşından önce
Efenin_annesi Gamzeli2206 haydaaaa oğlum altı aylık bende veriyodum. Yarın doktoruna bi sorayım bakalım ne dicek
gayeceee Gamzeli2206 bizim doktorumuz önerdi lor yapıyoruz onun suyunu kullanıyoruz bazı anneler hazır peynir altı suyunu kullanıyor bence o zararlıdır
Gamzeli2206 Efenin_annesi çorbaların içine bir küp atılmasından bişey olmaz diye düşünüyorum ama direk suyu fazla verilmesi de olabilir
Gamzeli2206 Sasah1441 ben hiç bilmiyordum böyle 4 yaşından sonra verin dediklerini ama bir tencere çorbanın içine bir küp atılsa sorun olmaz heralde
Gamzeli2206 Damla_ evet işte diyorum ya mesela bir tencere çorbaya küçük bir küp atıyoruz bundan bişey olmaz diye düşünüyorum ama sürekli vermek doğru olmaya bilir
Damla_ Gamzeli2206 yanı sız bilirsiniz ben normal de hic kullanmıyorum peynir altı suyunu ama bebegıme mama veriyorum ve cok aratırmıstom mamaları hemenhemne hepsinde var sakıncalı birsey olacağını düşünmuyorum
Gamzeli2206 gayeceee olabilir aslında zaten zarar değil de erken yaşta verilmesin dendi yoksa peynir altı suyu çok faydalı
Sasah1441 Gamzeli2206 çok yüksek protein içerdiği için fazlası zararlı olabilir de tam net bilgi hiç bi yerde bulamadım ben 🤷♀️.