melislinaa Ya biz duşakabini yaptırdığımızda usta sadece beyaz sirkeyi camlarına sık beklet su tut tertemiz olur demişti öncesinde diğer temizlik ürünlerini denemiştim olmamıştı beyaz sirkede işe yaramadı ne yapabilirim başka ?
Kupeklergiremez melislinaa önce mavi güç ve parlatıcı sık sonra herhangi bir market poşeti ile ovala sonra cam bezi ile kurula iyice ovalayarak bastırarak kireçler hemen çıkar ben hep yaptığım yöntem budur musluklarada bu şekilde yapıyorum ama buradaki en önemli detay cam bezi
sareceymer defmommy kesinlikle clonet muhteşem birşey inanın musluklara sıkıyorum günlerce kireç tutmuyor
Prenses-annesi1 melislinaa camlara cifi sık ve herhangi Bi poşetle ( bim poşeti gibi 🤣) ovala ardından su tut şimdiye kadar neden yapmadım diceksin 🤣
1prensessannesi melislinaa benim de dusakabinler kireçli fazlasıyla. Eskiden eşim bekar kaldığı için yıkama işlemi hiç olmamış o da zamanla tutmuş. Şu yöntemi duydum ama yeni dediysem bende . Poşetin üstüne cif ve bulasik makinesi parlatıcı si koyup o alayım güzelce kurulamak. Hatta yarın yapayım bnde