cavidanecem Merhaba anneler , bebeğim 2 aylık oldu ama bize d vitamini çok fazla gaz yapıyor ve huysuz oluyor uykusuz kalıyor. Ayrıca d vitaminini değiştirdim hepsi bizde gaz yaptı Sizde durumlar nedir
efnanberen cavidanecem 4 20 günlük beneğim bütün damlaları denedim ne zaman versem uyumuyo huzursuz bende bıraktım damladan mı kaynaklı diye uykuları düzene girdi gündüz hiç uyumazdı bütün saat dilimlerinde verdim ama hep aynı sonuç şimdi bıraktıktan sonra gündüz uyuyo gece uykuları düzene girdi
meleka234 Sağlık ocağının verdiğini kullanıyorsanız ondan pek kimse memnun kalmıyor maalesef ocean d vit çok iyi doğal içerikli gaz sorunu yaşamadım ve uykuya kolay geçmesini sağlıyor sabahları veriyorum yarım saat sonra uykusu geliyor ve uyuyo😅
cavidanecem meleka234 Bende ocean aldım ama o da gaz yaptı bizde bitmeyen bir gaz çıktıkça tekrar oluyor Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası
meleka234 cavidanecem rezene verebilirsiniz demleyip bi kaç çay kaşığı iyi olur rahatlatır. Bir de nurse harveysin gaz damlası var doktorumuz önermişti yenidogdugunda onu kullanabilirsiniz çok memnun kalmıştım
cavidanecem efnanberen evet bizimde aynı bu şekilde bende kullanmayı düşünmüyorum biraz büyüyene kadar