Sedaa_ Merhaba kızlar bugün pkos olduğumu öğrendim 😥 çok canım sıkkın neden olur ne yapmayalım bilenler yazabilir mi
mervevv Sedaa_ yıllardır pkosluyum yani genel olarak beslenmenize kilonuza dikkat etmeniz gerek kilo aldıkça belirtiler artıyor ve adet düzensizliği çok oluyor🥰
meleka234 Sedaa_ bende pcosum çocuğum olmaz diye çok korktum ama engel olmadı çok şükür kolaylıkla hamile kaldım. En önemlisi beslenme ve kilo 🥹
Seymaseda Sedaa_ Bende çocuk olduktan 1 buçuk sene sonra öğrendim emzirmeyi bırakınca ilaç başlayacağız dedi yeni bıraktık emzirmeyi gideceğim tekrardan doktora kilo en çok dikkat edilmesi gereken şey 😕
mervevv Sedaa_ ben ergenliğimden beri tedavi gördüm soğan kürü denemedim ilaç tedavisi aldığım içinde düzeldi ama hep kilomu kontrol altında tutmak zorundayım ve ilaç kullanmaya hep devam ediyorum
mervevv _YanakReisinAnnesii merhaba sivilcelenme kilo artışı saç dökülmesi yağlı cilt adet düzensizliği gibi belirtileri var, ultrason muayenesi ile teşhis koyuluyor
Sedaa_ Seymaseda hangi ilacı verecek acaba bana da çok artarsa bu gecikme süresi tekrar gel doğum kontrol hapı veririm demişti sizin süre ne kadar gecikiyor