mervevv Merhaba kızlar bebeğim 2 aylık bugün ilk kez kakasında kan gördüm çok korktum ve panikledim hemen doktorumuzu aradım yüksek ihtimalle besin alerjisi olabileceğini süt ürünlerine ve kuruyemişlere 10 gün diyet yapıp takip etmemi söyledi 🥺ara ara mukuslu kakası oluyordu ama bir problem olacağını düşünmüyordum bugün hem mukuslu hemde biraz kanlı kaka yaptı başına gelen var mı süreç nasıl ilerliyor
iki_prensesannesi mervevv alerji doktoru diyet veriyor anne emziriyorsa emzirmiyor mama kullaniyorsa ona göre mama raporu çıkar
Efy Benim oğlumda da olmuştu 3 aylıkken doktora gittik test yapılmıyor küçük bebeklere dedi siz takip edeceksiniz dedi neyi yediğiniz zaman kakada kan görüyorsanız yemeyi bırakın dedi ve ben taze fındık yediğimde olduğunu farkettim sonrasında bi iki kere daha oldu bi sorun yaşamadık şu an 2 yaşında artık olmuyor çok şükür
yigitinaannesii aynısı bende de oldu acilde olan doktor alerji dedi süt ve ürünlerini kesti 1 ay boyunca paketli gıda kullanmadım asla tüketmedim kanama ara ara devam etti, kendi doktorumuza götürdüğümde bağırsak enfeksiyonu dedi, bilginize♥️
ilenalemin yigitinaannesii süt ürünlerini kesiyorsunuz ya peki mama yiyen bebekte mamayı da kesmek gerekiyor mu.aynı şekilde mukuslj kan var
yigitinaannesii ilenalemin mama içeriğine bağlı diye biliyorum bebekte kesin alerji varsa alerjik bebeler için raporlu mama satılıyor
funda1307 Benim bebegımde de oldu 2 aylık doktor süt ve ürünlerını tuketmeyıp takıp etmemı önerdı şu an takıpteyız bir kez oldu şu an yok