yldzdmrbkn kızım4 aylık hala gaz sorunumuz gecmedi hic bir bakliyat yiyemıyorum t😫 sizlerşn bebislerinin gazı nezamana kadar devam etti birde disari cıktigimizin aksaminda da gaz sorunu oluyor hava yutar mi sizce oda gaz yapar mi
mervee51 yldzdmrbkn canını sıkmak istemem ama 8 aylık yeni geçiyor 🙁 aguline bize çok fayda etti bı dene bence canım inşallah hemen geçer
Bazar yldzdmrbkn merhaba ah ah bu gaz sorunu bizdede hic gitmedi 4 aylik olduk hala devam ediyor gece kalkip ciglik cigliga gaz sancisi yasiyoruz gaz damlasi veriyorum ama yinede faydasiz ne zamana kadar devam eder hic bir fikrim yok cocuktan cocuga degisiyor insallah gecer cok zor
Tugceeeee12345 yldzdmrbkn benim bebeğim de hep ıkınırdı hep gazlıydı ıkınmaktan kıpkırmızı olurdu öyle söyleyim biogaia ve sab simplex kullanıyorum her arkadaşıma önerdim hepsi başladı bana Allah razı olsn diyorlar düzenli kullanımda hem bağışıklık düzenliyor hemfr bebeği rahatlatıp kaka ve gaz çıkısını anatomik yoldan çözüyor biogaia probiyotik mutlaka öneririm her ayda kullanabilirsin
Melegimkizim123 yldzdmrbkn evet yapar benim kızımda 4 ay 5 günlük damlayı bıraktık kendi kendine çıkrıyor şuan
Buses Benim bebegin de gazlı ama dışarı ciktigimiz günler rahat geçiyor bizde bebek arabasında dolasinca hafif sarsıntı ile gazı daha iyi cikiyor.birde nurse Harvey damla bize iyi geldi
Seker_serbet1 yldzdmrbkn bizimde aynı, temiz hava genelde iyi gelir kolik gaz sorunlarında ama çok ağladığında Hava yutup gaz yaptıgını deneyimle sabitledim