neanladinyurdagull Nasıl emziriyorsunuz çocuğum 5-6 aydir emmiyorken bir anda emmek istedi ve 4 feci dişi var yardı çok feci ilk emmede ne yapacağım şimdi ya arafta kaldım emzirsemmi yoksa emzirmesem mi 11 aylık şuan
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala neanladinyurdagull 5,6ayda sağarak mı veriyordunz, kesilmemiş çünkü :) Şurada en az 3ay sonra memeden kesersiniz, hiç başlamayın. Benm düşüncem tabi siz bilirsiniz
Ruvdem neanladinyurdagull valla 6. Aydan beri yara yara emiyor benimki de artık alıştım galiba bir sağ bir sol sürekli ısırıyor kapanıyor zamanla . Yapmaması gerektiğini anlatıyorum tepki vermemeye çalışıyorum ama bende bir çare bulamadım benimki de 11 aylık .
neanladinyurdagull NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yok hayır hiç sağım yapmadım.5 ay emdi sonrasında ben ilaç kullanmak zorunda kaldım derken mamaya başladık ama sütüm de kesilmedi İlk çocuğumda da emzirmeyi bıraktıktan 1 sene sonra kdar sütüm kesilmişti
neanladinyurdagull Ruvdem ay afiyet olsun sağlıcakla büyüsünler inşallah ama uzunda bir süre emzirmedigim yada sagmadigim için göğus uçlarım da çok hassas öyle bir bir yarma yapmadı şimdi emmek istiyor ama ben dokunamiyorum bile feci aciyor